Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Η θύελλα της σκέψης του  Απολλώνιου Γκλαβά

Σελίδες: 70

Διαστάσεις: 21x14

Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο

Λιανική Τιμή:  10 ευρώ

Κατηγορία:  σύγχρονη ποίηση, ρομαντική ποίηση

ISBN: 978-960-607-248-2

 

Για σένα, τι θόρυβο κάνει η σιωπή; Έχεις άραγε διερωτηθεί ποτέ; Είμαι σίγουρος πως όχι. Για μένα η σιωπή ήτανε πάντοτε φυγή. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η σιωπή για μένα είναι μόνιμα ένα σιγανό μουρμουρητό μιας τεράστιας μηχανής, που με παίρνει μακριά απ’ όλα. Όλα όσα έχω ανάγκη, όλα όσα αγαπώ και θέλω στη ζωή μου. Μια διαρκής συνεχόμενη φυγή, από την οποία μάταια το μυαλό μου καταστρώνει σχέδια να ξεφύγει.

Κατά καιρούς είχε την γεύση αναίτιου Έρωτα και κάπως γλύκαινε ο στεναγμός μου. Αναίτιου, γιατί ότι αγάπησα πραγματικά δεν τόλμησα ποτέ να το αγγίξω, ήξερα ότι κάποτε θα έπρεπε να το αφήσω και αυτό θα με σκότωνε. Για κάποιους τυχερούς, η σιωπή έχει το άρωμα του ρόδου και τον ήχο πουλιών στην ανέμελη βόλτα τους, για άλλους πιο τυχερούς, μυρίζει αγάπη και έρωτα, γέλια και φωνές, για κάποιους άλλους είναι δάκρυ και στεναγμός και για ελάχιστους ένα απέραντο και εκκωφαντικό κενό, για τους τελευταίους λυπάμαι πολύ. Για σένα, τι θόρυβο κάνει η σιωπή;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Απολλώνιος Γκλαβάς, γεννημένος στις 05/Σεπ/1978 στην Αθήνα. Πλοίαρχος ‘Β Τάξης του Ε.Ν. απόφοιτος της ΑΕΝ πλοιάρχων Σύρου, με περαιτέρω σπουδές πάνω στη Διοίκηση Ναυτιλιακών επιχειρήσεων, σε  πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Λάτρης της τότε Ελλάδας των αισθημάτων και των ιδανικών, ρομαντικός, ιδεαλιστής και ουρανοπόρος, όπως ο ίδιος λέει, καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την αστροναυτιλία. Έργα του το  «Εγώ μιλάω ακόμα γι’ αγάπη», από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και η παρούσα ποιητική συλλογή.




 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κυνηγώντας τις καταιγίδες, Η φόνισσα των φoνιάδων

του  Νικόλαου Παναγιωτίδη

 

Σελίδες: 780

Διαστάσεις: 21x14

Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο

Λιανική Τιμή:  19 ευρώ

Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία τρόμου, μυστήριο, θρίλερ

ISBN: 978-960-607-247-5

 

Μια ιστορία αγάπης διαφορετική από τις άλλες!

Μια ιστορία αγάπης αρρωστημένη ως το μεδούλι της!

 

Ο κυριαρχικός πλαστικός χειρουργός Έκτορας Δούκας λαμβάνει μετά από πολλά χρόνια αναμονής το πολυπόθητο Κάλεσμα για την αινιγματική πόλη της Εκάτης. Αποχαιρετά αμέσως την οικογένειά του και μαζί με την υποτακτική γραμματέα - ερωμένη του, Μάρθα Στάμου, ξεκινάνε οδικώς την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη το ονειρεμένο ταξίδι.

Σύντομα ένα απρόσμενο ατύχημα τους αλλάζει ρόλους, τους αλλάζει ζωές! Το θύμα γίνεται θύτης, ο κυριαρχικός γίνεται υποτακτικός, το θήραμα γίνεται θηρευτής.

Αν δεν μπορέσουν οι ίδιοι να κυνηγήσουν τις εφιαλτικές καταιγίδες τους, τότε θα πρέπει να φυλαχθούν, γιατί θα τους κυνηγήσουν οργισμένα εκείνες!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Νικόλαος Παναγιωτίδης έχει γεννηθεί τον Νοέμβρη του ‘78 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης. Η καταγωγή του εκ μητρός είναι από την Επισκοπή Βεροίας και εκ πατρός από το Κρυονέρι Λαγκάδα.

Σπούδασε Β. Μικροβιολόγου αλλά ποτέ του δεν ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως που μια μέρα αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με το μοναδικό πράγμα που αγαπούσε πραγματικά.

Την αποτύπωση των ιστοριών φαντασίας και τρόμου του, επάνω στο χαρτί.  Κυκλοφορεί  το πρώτο του βιβλίο, «Κυνηγώντας Τις Καταιγίδες–Σκιές Βαθιά Μέσα Στην Νύχτα», (Ελκυστής).



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι αποκλεισμένοι του Γιάννη Μαυρογιαννάκη

 

Σελίδες: 92

Διαστάσεις: 21x14

Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο

Λιανική Τιμή: 10  ευρώ

Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία τρόμου

ISBN: 978-960-607-244-4

 

Η Βικτώρια δεν πείθεται πως ο θάνατος του αδελφού της προήλθε από αυτοκτονία. Γι’ αυτό και ταξιδεύει μαζί με τους δύο φίλους της, στο απομακρυσμένο χωριό όπου βρέθηκε νεκρός, ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως περίμενε. Όταν μια βαριά κακοκαιρία τους αναγκάζει να αποκλειστούν εκεί καταλαβαίνουν ότι το χωριό είναι στοιχειωμένο αλλά και ότι οι άνθρωποι κρύβουν περίεργα μυστικά. Όμως θα είναι πλέον αργά για να φύγουν.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο τρόμος είναι μονόδρομος.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο συγγραφέας του βιβλίου ονομάζεται Γιάννης Μαυρογιαννάκης. Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι 19 ετών. Το 2019 τελείωσε το λύκειο και είναι στο δεύτερο και τελευταίο έτος σε ιδιωτικό ΙΕΚ σε σχολή μαγειρικής. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με θεατρικές παραστάσεις και γενικά τον ενδιαφέρουν ότι έχει σχέση με την τέχνη. Από το δημοτικό ξεκίνησε να γράφει για προσωπική ευχαρίστηση παραμύθια, αργότερα σενάρια και στη συνέχεια βιβλία. Το συγκεκριμένο βιβλίο «Οι αποκλεισμένοι» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο που έγραψε. Στο μέλλον, και αφού ολοκληρώσει τις σπουδές του, θα μετακομίσει στην Αθήνα, όπου θα βγάλει και τη δραματική σχολή. Ένα όνειρο από πολύ μικρή ηλικία που ποτέ δεν ξέχασε.


                                        Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!

 

 

 

 


Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές Reviewed by Dominica on Μαΐου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.