Κωδικός Αρχάγγελος:Οικογένεια Σειρά VMA 1


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

      ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ:OIΚΟΓΕΝΕΙΑ(VMA) από την ανερχόμενη συγγραφέα κυρία Χριστίνα Σιάπικα είναι το βιβλίο που διάβασα καί σας προτείνω σήμερα. Είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς καί τις επόμενες ημέρες -μείνετε συντονισμένοι- θα έχετε την κριτική μου καί για το δεύτερο βιβλίο που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία. Ένα βιβλίο αρκετά καλογραμμένο με καθαρό καί σύγχρονο λόγο που το καθιστά ευανάγνωστο καί ευχάριστο στον αναγνώστη. Οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν καταλάβαινα πως πρόκειται για πρωτόλειο δείγμα γραφής καί αυτό με χαροποίησε αρκετά. Ένα βιβλίο που συνδυάζει αρμονικά δύο αγαπημένα μου είδη λογοτεχνίας,την αισθηματική καί την περιπέτεια. Γι'αυτό θέλησα άλλωστε καί να το διαβάσω. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που μου κίνησε την περιέργεια ήταν ο τίτλος του.Θα αναρωτηθείτε όμως τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με τον όρο Οικογένεια. Αν καί αρχικά φαίνεται παράξενος είναι άκρως ταιριαστός με την υπόθεση του βιβλίου. Προσέξτε όμως! Για εμένα υπάρχει η ιδανική αναλογία ανάμεσα στα δύο καίρια στοιχεία της ιστορίας όπως είναι ο έρωτας καί η δράση. Δεν υπερτερεί το ένα του άλλου αλλά αλληλοσυμπληρώνονται καί έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Όσον αφορά την υπόθεση έχω να σας πώ τα ακόλουθα. Μυστικοί φύλακες καί πράκτορες υπερασπίζονται αθώα μέλη της κοινωνίας που απειλούνται από τις διαφορετικές συμμορίες που δρούν μέσα στην πόλη. Δεσμοί αίματος καί φιλίας τους ενώνουν με έναν κόμπο που δείχνει να μην μπορεί να λυθεί εύκολα. Παράλληλα διάφορες συμμορίες καί πρόσωπα δρούν με σκοπό τα δικά τους συμφέροντα εναντίων άλλων συμμοριών καί πολιτών. Τί θα γίνει όμως όταν προκύψει κάτι παραπάνω ανάμεσα στο πρόσωπο που χρειάζεται βοήθεια καί στον κεντρικό μας πρωταγωνιστή καί φύλακά του; Mπορούν να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια; Θα μπορούν να είναι μαζί ή θα χαθούν τα πάντα; Δράση,έρωτας,σασπένς καί μία γενικότερη έντονη πλοκή θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος του βιβλίου. Εδώ να σας πώ ότι έχουμε κυρίως την ιστορία του πρώτου ζευγαριού καί παράλληλα βλέπουμε καί άλλους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε μαζί με τις ιστορίες του στα επόμενα βιβλία. Δεν θέλω να σας πώ παραπάνω για να μην χάσετε το ενδιαφέρον σας. Δώστε του μία ευκαιρία,πιστεύω θα σας ικανοποιήσει η ανάγνωση του. Καλή σας συνέχεια.

Μία Οικογένεια γεμάτη Αγάπη που για ένα Χρέος οδηγείται με Πάθος στον Θάνατο.

Η σειρά θα αποτελείται από τους τίτλους:OΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΧΡΕΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ καί κυκλοφορεί ήδη το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο ΑΓΑΠΗ.

Υ.Γ. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι έχουμε την αφήγηση τόσο από την μεριά του άνδρα όσο καί από την μεριά της γυναίκας γιατί έτσι έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εξιστόρηση των γεγονότων.

             Δείτε εδώ την κριτική μου για το βιβλίο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ:ΑΓΑΠΗ

                         https://dominicamat.blogspot.com/2019/03/vma-2.html

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΑΠΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ : MARADEL BOOKS PUBLISHING
Κωδικός Αρχάγγελος:Οικογένεια Σειρά VMA 1 Κωδικός Αρχάγγελος:Οικογένεια Σειρά VMA 1 Reviewed by Dominica on Μαρτίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.